Het assortiment voor
vrijdag 20 september 2024
Lees de pagina 'BROODNODIGE UITLEG' voor een toelichting op het bestelproces.
_______________________________________________
14 september 2024 09:00u
Bekijk mijn Facebook-pagina en/of Instagram voor foto's, het laatste nieuws, reacties van klanten, meer informatie, etc.
Kilsdonker-bruin
Kilsdonker-bruin
Een echt authentiek zuurdesembrood. Robuust en vol van smaak.
Ingrediënten
- biologisch volkorenmeel
- biologisch tarwemeel
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
Deeggewicht
- ± 700 gram
Pain de campagne
Pain de campagne
Pain de campagne wordt ook wel Frans desembrood, boerenbrood of landbrood genoemd. De pure ingrediënten en het gebruik van alleen desem zorgen voor een mooi en luchtig brood met een knapperige korst.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch gebuild tarwemeel
- biologisch roggemeel
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
Deeggewicht
- ± 750 gram
Noors brood
Noors brood
Scandinavische broodklassieker. Stevig van structuur en zeer voedzaam.
Het is een busbrood, dus geeft kleinere boterhammen.
Ingrediënten
- liquide desem o.b.v. Frans tarwebloem van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch speltbloem
- biologisch roggemeel
- verse gist (0,8%)
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- 11 zadenmix (bestaand uit havervlokken, roggevlokken, gerstevlokken, tarwevlokken, speltvlokken, zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad, gierst, boekweitgrutten en sojabits)
- water
Deeggewicht
-
± 900 gram
Kaas-mosterdbrood
Kaas-mosterdbrood
Het kaas-mosterdbrood is een licht desembrood gemaakt van voornamelijk Frans tarwebloem en een beetje gebuild tarwemeel. Aan het deeg zijn kleine blokjes oude kaas, grove mosterd en mosterdzaad toegevoegd. De mosterdsmaak is subtiel aanwezig.
Het is een kant-en-klaar brood om direct te eten. Smaakt heerlijk met een gebakken eitje, maar kan ook geserveerd worden bij soep of het kaasplankje.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch gebuild tarwemeel
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- water
- verse gist (0,6%)
- oude kaas
- grove mosterd
- mosterdzaad
Deeggewicht
-
± 500 gram
Haverbrood (ingevroren)
Haverbrood (ingevroren)
Datum van invriezen: 13 september 2024
(het brood is op 13 september gebakken en door ons ingevroren)
Een haverbol met een vulling van havervlokken, melk en een vleugje honing. Zacht van smaak.
Dit desembrood is zeer geliefd bij kinderen.
Ingrediënten
- liquide desem o.b.v. Frans tarwebloem van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- volkorenmeel
- biologisch roggemeel
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- biologisch roomboter
- water
- verse gist (0,7%)
- biologische havervlokken
- biologische volle melk
- biologische bijenhoning
Deeggewicht
-
± 500 gram
Boule blanc (ingevroren)
Boule blanc (ingevroren)
Datum van invriezen: 13 september 2024
(het brood is op 13 september gebakken en door ons ingevroren)
Het witte brood onder de Franse pains, maar wel met een volle smaak en stevige structuur.
Gemaakt van een desem op basis van roggemeel.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- biologisch gebuild tarwemeel
- roggemeel
- zeezout (Fleur de sel de Guérande)
- basterdsuiker
- biologisch roomboter
- water
- verse gist (0,5%)
Deeggewicht
-
± 500 gram
Baguette de tradition Française (ingevroren)
Baguette de tradition Française (ingevroren)
Datum van invriezen: 13 september 2024
(het brood is op 13 september gebakken en door ons ingevroren)
Een zeer krokant en luchtig stokbrood op basis van desem.
Een perfect bijgerecht, maar ook heerlijk om te dippen of je smaak te neutraliseren. En belegd met een goede plak kaas of romige brie is deze baguette werkelijk verrukkelijk.
Ingrediënten
- Frans tarwebloem (T65) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- zeezout de Guérande
- water
- verse gist (0,7%)
Deeggewicht
-
± 310 gram
Afmeting (bij benadering)
-
lengte ± 35 [cm]
Rondo
Rondo
Deze typisch Nederlandse koek is familie van de gevulde koek. De smeuïge rondo is gevuld met 100% amandelspijs en bereid met echte roomboter.
Ingrediënten
- Frans banketbloem (T45) van het merk Emilie (CRC®-gecertificeerd)
- 100% amandelspijs
- biologische roomboter
- basterdsuiker
- zout
- biologisch ei
- biologisch bakpoeder
- amandelen
Pannenkoekbloem tarwe
Pannenkoekbloem tarwe
Een bloem van goede kwaliteit om heerlijke pannenkoeken te bakken.
U dient zelf nog melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Vervolgens kunt u aan de slag om de lekkerste pannenkoeken te maken. Dat wordt smullen!
Gewicht
- zak ± 500 gram
Pannenkoekbloem spelt
Pannenkoekbloem spelt
Een biologisch steengemalen speltbloem van de Commandeursmolen uit het zuiden van Limburg.
Voor een grote groep mensen is spelt beter verteerbaar dan tarwe. Voor hen is deze bloem dus ideaal om heerlijke pannenkoeken te bakken.
U dient zelf nog melk, eieren en een snufje zout toe te voegen. Vervolgens kunt u aan de slag om de lekkerste pannenkoeken te maken. Dat wordt smullen!
Gewicht
- zak ± 500 gram
Broodzak
Broodzak
Katoenen broodzakken van Biodore®, gemaakt van hoogwaardig, gecertificeerd biologisch katoen.
De katoenen broodzakken zijn 100% eco, stevig en mogen in de vriezer. Ze zijn herbruikbaar, dus duurzaam in gebruik. De broodzakken kunnen zo vaak als nodig op lage temperaturen worden gewassen in de wasmachine.
Afmetingen
- baguette 15 x 65 centimeter
- brood groot 26 x 50 centimeter
- brood klein 26 x 35 centimeter